Szállítási információkWebáruházunk országos kiszállítást vállal Magyarország területeire.

Webáruházunkban található termékeket átveheti személyesen telephelyünkön 4400 Nyíregyháza, Repülőtér út 14. szám alatt.

A megrendelést írásban visszaigazoljuk az ön által megadott email címre.

Amennyiben raktáron lévő vagy rövidebb rendelési idejű terméket rendelt, a visszaigazolásban kollégáink jelzi a pontos szállítási napot. Amennyiben hosszabb rendelés idejű terméket választott, úgy a visszaigazolásban feltüntetjük a szállítás várható idejét. Ez esetben a bútor elkészülését követően kollégáink telefonon felveszi önnel a kapcsolatot és megbeszélik a pontos szállítási napot.

Általában nem, kérünk előleget de bizonyos drágább termékek esetében telefonos ügyfélszolgálatunkon adunk információt! 

A szállítás minden esetben házig illetve kapuig történik.

Alap esetben a futár vagy a szállító kollégánk csak az adott cím kapujáig szállít. Természetesen van lehetősége, plusz szolgáltatást kérni, ebben az esetben ezt a megrendeléskor, de minimum a szállítás előtti napokban jelezze és mi adunk rá egyedi házba szállítási/szerelési árajánlatot.

A szállító segít a bútorokat lepakolni az autóról, további rakodás biztosítása már a vásárló feladata. Ha mégis szeretné kérni a bútorok házba/emeletre történő fel - illetve bevitelét, kérjük hogy a megrendelés előtt egyeztessen az ügyfélszolgálatunkon.

A kiszállítás követően minden esetben még a szállító jelenlétében győződjön meg a termék sértetlenségéről. A károkat csak abban az esetben térítjük meg, ha azokról a helyszínen jegyzőkönyvet vetet fel.

Bármilyen kérdése felmerül a szállítással kapcsolatban, a 06 70 398 1792 telefonszámon érdeklődhet hétköznapokon 9-17óra között.